Скріншот із відео

Намагалися "відбити" чоловіка: в Одесі сталася бійка між цивільними та представниками ТЦК (відео)

У суботу, 3 серпня, в Одесі спалахнула бійка між цивільними та військовими Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Зокрема, група жінок намагалася "відбити" чоловіка у представників військкомату.

Як розповіли в Одеському обласному ТЦК та СП, інцидент стався на вулиці Пироговська. Зокрема, за версією військкомату, скандал виник через незаконне проникненням на територію Приморського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки невідомих осіб.

Так, під час заїзду транспортного засобу на територію центру, цивільні особи незаконно вивели з території ТЦК військовозобов’язаного, який перебував там для уточнення військово-облікових даних та проходження військово-лікарської комісії. Після цього між представниками ТЦК та цивільними і спалахнула бійка. Проте у військкоматі запевняють, що діяли відповідно до законодавства.

"Працівники територіального центру та військовослужбовці роти охорони діяли у суворій відповідності до чинного законодавства, перешкоджаючи незаконному залишенню території військовозобов’язаним. Наголошуємо, представники ТЦК та СП як складова частина Збройних сил України діють виключно в межах чинного законодавства та нормативних документів, дотримуючись високих стандартів відповідальності та дисципліни", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 2 серпня в Одесі під час вручення повістки чоловік та жінка відлупцювали патрульну. Зловмисників затримали правоохоронці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.08.2024 19:35