Володимир Путін. Джерело: росЗМІ

Нарада в диктатора: Путін стурбований ситуацією у трьох областях Росії

Напружена ситуація в Курській області, що межує з Україною, змусила російського диктатора Володимира Путіна зібрати спеціальну нараду. Під час розмови обговорили одразу три прикордонні області РФ.

Про це повідомили російські ЗМІ. Очільник Кремля стурбований імовірною загрозою для інших регіонів. Адже під час наради обговорили ситуацію в Курській, Бєлгородській і Брянській областях.

За словами губернатора Брянської області Олександра Богомаза, ситуація у Климовському районі нібито стабілізувалася. Раніше росіяни бідкалися на буцімто прорив української диверсійно-розвідувальної групи на цій території, де "відбулося боєзіткнення".

Він також повідомив, що в шести прикордонних районів області готуються до потенційної евакуації населення. Також там планують відправляти дітей до інших регіонів, аби ті навчалися у школах.

Водночас Путін доручив своїм підлеглим продумати фінансування територіальної оборони та підготовку до опалювального сезону у прикордонних регіонах. Диктатор начебто підтримав ідею про фінансування територіальної оборони там коштом федерального бюджету.

Російська влада й особисто Путін побідкалися про нібито атаку ЗСУ на Курську АЕС. Кремлівський диктатор запевнив, що вже поінформував МАГАТЕ, тож у країні-агресорці очікують, що до атомної електростанції надішлють спеціалістів.

Нагадаємо, за інформацією аналітиків американського Інституту вивчення війни, російський диктатор Володимир Путін і Кремль майже напевно спробують повернути собі російську територію в Курській області, яку захопили українські війська, оскільки українська окупація російської території, що триває, стане стратегічним ударом по багаторічних зусиллях Путіна зі зміцнення спадщини російської стабільності, безпеки та геополітичного відродження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.08.2024 16:25