Фото: Facebook-сторінка Георгія Мазурашу

Нардеп Мазурашу вийшов з партії "Слуга народу": чи підтримуватиме ініціативи фракції

У п'ятницю, 9 лютого, народний депутат України Георгій Мазурашу вийшов з партії "Слуга народу". Він обіцяє підтримувати усі ініціативи фракції.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook

За словами народного обранця, він залишиться в однойменній фракції та підтримуватиме всі ініціативи, які пов’язані з виконанням пунктів програм президента та "Слуги народу".

"Думаю, коли знайдуться більш впливові колеги-мажоритарники, які зініціюють створення групи, наприклад, "Слуга народу 1", тоді можна буде запропонувати фракції коаліційну угоду з умовою, що будемо вносити проекти на виконання пунктів програм "Зеленського і "Слуги народу", інше — виключно на покращення мотивації та соцзахисту військових, підтримку економіки та громадян. Я одразу вийшов би з фракції та вступив в таку групу", — заявив Мазурашу.

Нагадаємо, 6 лютого народна депутатка Мар'яна Безугла офіційно вийшла з політичної партії "Слуга народу". Відповідну заяву задовольнила голова фракції Олена Шуляк. Вона додала, що попри те, що покидає партію "Слуга народу", продовжить підтримувати президента України Володимира Зеленського.

Раніше голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що в українському парламенті назріває велика криза через відсутність бажання у депутатів працювати. Станом на 26 січня ще 17 "слуг народу" написали заяви про складання мандата народного депутата.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.02.2024 13:59