Фото: rada.gov.ua

Ще один "слуга народу" складає мандат: Гончаренко назвав прізвище нардепа

У середу, 21 лютого, народний депутат України В'ячеслав Медяник написав заяву про складання депутатського мандату. Він є членом партії й однойменної фракції "Слуга народу" та заступником голови Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності.

Про це повідомив народний депутат від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко. 

"Народний депутат Медяник ("Слуга народу") складає мандат", — написав він у Telegram.

Скріншот Telegram-сторінки Олексія Гончаренка

Скріншот Telegram-сторінки Олексія Гончаренка

Оновлено 

На офіційному сайті Верховної Ради з'явилася інформація, що заяву В'ячеслава Медяника щодо складання депутатських повноважень розглянуть у четвер, 22 лютого, під час засідання Комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи ВРУ.

Що відомо про В’ячеслава Медяника

В'ячеслав Медяник народився 3 серпня 1987 року на Донбасі, в місті Сніжне. Вищу освіту отримав в Дніпровському нацуніверситеті внутрішніх справ, в якому він закінчив правничий факультет.

У 2002 році розпочав кар'єру бізнесмена, створивши підприємство, в яке вклав суму близько ста тисяч доларів США. Був одним із засновників будівельної компанії "Атлант", яка займалася створенням новобудов в Дніпрі. Працював помічником народного депутата Верховної Ради восьмого скликання Андрія Денисенка.

На фото: В'ячеслав Медяник. Джерело: Facebook

На фото: В'ячеслав Медяник. Джерело: Facebook

На позачергових виборах у Верховну Раду України, які відбулися у 2019 році, В'ячеслав Медяник був обраний народним депутатом України. Приєднався до фракції політичної сили "Слуга народу". Також він є заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності. Політик одружений, у нього п’ятеро дітей. 

Нагадаємо, 9 лютого народний депутат України Георгій Мазурашу вийшов з партії "Слуга народу". Він пообіцяв підтримувати усі ініціативи фракції.

Додамо, 6 лютого народна депутатка Мар'яна Безугла офіційно вийшла з політичної партії "Слуга народу". Відповідну заяву задовольнила голова партії Олена Шуляк. Вона додала, що попри те, що покидає партію "Слуга народу", продовжить підтримувати президента України Володимира Зеленського.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.02.2024 18:42