Фото: Офіс президента

Наступні кілька місяців стануть вирішальними у війні, — Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що наступні кілька місяців стануть вирішальними у війні проти Росії. 

Таку заяву гарант зробив на церемонії нагородження премією Американської академії досягнень.

"У нас не так багато часу. Наступні кілька місяців будуть вирішальними. У цій війні — війні Росії проти України й усіх вас, тому що це війна Росії проти самої свободи, — у нас мало часу, щоб визначити, яким буде її результат. І ми повинні його визначити. Не Росія, не їхні криваві союзники", — зазначив президент.

За словами Зеленського, нашій державі потрібно не втратити наступні кілька місяців у війні, щоб потім не втратити наступні десятиліття.

"Україна має План перемоги. І я представлю цей план Америці: Президенту Байдену, Конгресу, обом кандидатам у президенти — Камалі Гарріс і Дональду Трампу — і всім нашим союзникам у світі. І я вважаю, що це має бути нашим спільним досягненням — перемога заради свободи, без жодних компромісів коштом свободи. Просто зараз ми всі маємо силу сформувати світ, у якому житимуть наші діти та їхні діти", — наголосив гарант.

Нагадаємо, 22 вересня президент Володимир Зеленський розпочав свій візит до Сполучених Штатів Америки. Там гарант представить план перемоги України та проведе низку важливих зустрічей зі світовими лідерами.

Своєю чергою український лідер Володимир Зеленський під час візиту до США відвідав завод Scranton Army Ammunition Plant у штаті Пенсильванія, на якому буде збільшено виробництво боєприпасів для України.

Раніше The Times оприлюднили чотири пункти плану перемоги президента України Володимира Зеленського. Він передбачає отримання гарантій безпеки, сучасної зброї та фінансової допомоги для нашої країни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.09.2024 15:50