Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Навчають ставити мітки: росіяни готують для себе агентів у Мелітополі

Окупанти активізували підготовки агентури в тимчасово окупованому Мелітополі. Таким чином вони готуються до післяокупаційного періоду.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Рашисти кажуть, що в Мелітополь "навсєгда", але готують агентуру на після деокупації", — зазначив він

За його словами, місцеві мешканці розповідають, що росіяни вербують агентів і навчають їх ставити мітки на об’єкти інфраструктури, щоби згодом загарбникам було легше влучити по них ракетами.

"Впевнений, серед справжніх мелітопольців таких зрадників не знайдеться. А всім любителям русні краще вже пакувати валізи — вам місця в українському Мелітополі не буде", — наголосив Федоров.

Як відомо, троє офіцерів ФСБ померли в тимчасово окупованому Мелітополі, що на Запоріжжі. Рашистам стало погано після вживання їжі з місцевого ресторану. За даними росЗМІ, отруєння сталося наприкінці минулого тижня. Загарбники замовили їжу й алкоголь додому в одному із мелітопольських ресторанів. Вже після спільної вечері їм стало зле, всіх їх госпіталізували. Троє постраждалих померли у лікарні, четвертий потрапив у реанімацію. Для отруєння використали щурячу отруту.

Нагадаємо, що минулого тижня в окупованій частині Запорізької області загарбники розпочали підготовку до так званих "виборів президента Росії". Їхньою основною ціллю є фільмування пропагандистського відео.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.11.2023 12:48