Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Офіцерів ФСБ нагодували щурячою отрутою в Мелітополі: подробиці

Троє офіцерів ФСБ померли у тимчасово окупованому Мелітополі, що на Запоріжжі. Рашистам стало погано після вживання їжі з місцевого ресторану.

Про це повідомляють росЗМІ.

За даними джерела, отруєння сталося наприкінці минулого тижня. Загарбники замовили їжу та алкоголь додому в одному із мелітопольських ресторанів. Вже після спільної вечері їм стало зле, і усі вони були госпіталізовані. Троє постраждалих померли у лікарні, четвертий зараз у реанімації. Для отруєння росіян була використана щуряча отрута.

У ресторані, звідки доставили їжу та алкоголь, було проведено обшуки, жодних слідів отрути не знайдено. При цьому кур'єр, який нібито доставляв страви та спиртне, зник безвісти.

За попередньою інформацією, в отруєнні офіцерів ФСБ є одна "загадкова деталь" — двоє з трьох загиблих минулого тижня розпочали розслідування справи про могилу моряків Чорноморського флоту, яку нещодавно знайшли в Мелітополі.

Нагадаємо, у Мелітополі внаслідок вибуху в штабі окупантів знищено офіцерів Російської Федерації. Акцію помсти реалізували представники місцевого руху опору.

Раніше в тимчасово окупованому Луганську знищений черговий колаборант. Цього разу квитки на "концерт Кобзона" отримав відомий зрадник, "депутат народної ради ЛНР" і колишній начальник "народної міліції" Михайло Філіпоненко. Його нібито підірвали у власному авто.

23 жовтня в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області підірвали автомобіль, у якому перебували четверо представників російської Федеральної служби безпеки. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, акцію помсти здійснили представники українського руху опору. Серед ліквідованих окупантів виявився російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.11.2023 00:17