Фото: РИА Новости

Не лише дрони: яку ще зброю Китай може надати Росії

Росія може отримати від Китаю безпілотники та боєприпаси, які країна-агресор використає у війні з Україною. Переговори між Москвою та Пекіном щодо цього питання тривають.

Про це повідомляє CNN.

ЗМІ пишуть, що остаточного рішення ще не ухвалено, але триває активна дискусія між РФ та Китаєм щодо ціни та обсягу обладнання.

"З моменту вторгнення в Україну Росія неодноразово запитувала у Китаю безпілотники та боєприпаси. Китайське керівництво протягом останніх кількох місяців активно обговорювало, надсилати чи ні летальну допомогу", — пише CNN.

Джерело додає, що останніми тижнями співробітники розвідки США зібрали інформацію, яка свідчить про те, що Китай тепер схиляється до надання обладнання.

Раніше повідомлялось, що Китай може розпочати постачання російській армії дрони-камікадзе. Країна-терорист веде переговори з китайським виробником безпілотників Xi'an Bingo Intelligent Aviation Technology щодо можливої співпраці.

Нагадаємо, президент США Джо Байден заявив, що "мирний план", який запропонував Китай щодо закінчення війни в Україні, вигідний лише Росії та Володимиру Путіну. США відкинули ідею про мирні переговори за китайським сценарієм.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.02.2023 08:22