Фото ілюстративне. Джерело: "Армія Inform"

Не тільки Авдіївка: у ЗСУ назвали один з найгарячіших напрямків фронту

Мар'їнський напрямок на теперішньому етапу, можливо, виходить на перший план серед найгарячіших точок на фронті. Ворог там активно атакує за допомогою авіації.

Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону "Єдині новини".

За добу, за його словами, росіяни намагалися прорватись у Мар'янському напрямку 31 раз. Ця частина фронту наразі "найгарячіша".

Він зауважив, що не варто концентруватися тільки на Авдіївському напрямку, адже зараз "на першому місці" саме Мар'їнський напрямок. На Авдіївському напрямку, за його словами, теж "гаряче" — Сили оборони відбили сім штурмів окупантів протягом доби.

Саме на Авдіївський і Мар’їнський напрямки припадає цілковита більшість ударів російської армії авіацією, артилерією та дронами-камікадзе, зазначив речник ОСУВ "Таврія".

"Варто зауважити, що ситуація є динамічною. Наші війська вчора успішно відновили декілька позицій як на Авдіївському, так і на Мар’їнському напрямках. На Авдіївському напрямку українським військовим здалися в полон більше десятка російських окупантів", — заявив Лиховій.

До речі, воїни Третьої штурмової бригади показали відео бою під Авдіївкою. У ньому вони ліквідували 35 окупантів і взяли в полон ще 9 рашистів.

Нагадаємо, що, за інформацією Генерального штабу Збройних сил України, російські загарбники продовжують атакувати позиції українських військових. На Мар'їнському напрямку окупанти намагалися прорвати оборону наших військ. Загалом протягом доби відбулось 81 бойове зіткнення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.02.2024 23:36