Фото ілюстративне. Джерело: Третя штурмова бригада

Повний розвал ворога: як Третя штурмова бригада нищить окупантів під Авдіївкою (відео)

Воїни Третьої штурмової бригади показали відео бою під Авдіївкою. У ньому вони ліквідували 35 окупантів і взяли в полон ще 9 рашистів.

Про це Третя штурмова бригада повідомила у своїх соціальних мережах.

"Окупанти наступають під Авдіївкою: Третя штурмова бригада продовжує нищити ворога. Зокрема, у спробах штурмувати накатами наші позиції на Авдіївському напрямку противник здійснив декілька висаджень десанту впритул до окопів", — йдеться в повідомленні.

Українські штурмовики додали, що бійці одразу викликали вогневу підтримку, місце десантування ворога розпочали крити бригадні артилерія та дрони. На додаток — 200-их і 300-их окупантів давила російська БМП, яка доставляла нові групи десанту. Після цього вцілілі окупанти намагалися захопити окопи, та більшість із них ліквідували у ближньому бою.

У Третій штурмовій бригаді зазначили, що за ніч атак бійці Першого мехбату, ПТ батальйону, ЗРАДн, «Команди Постріл», а також бійці Групи інженерного забезпечення, Другого штурмбату з РУП «Шершень», пілоти Першого штурмбату, Першого мехбату, Другого мехбату та БпАК Третьої штурмової бригади знищили:

  • 35 окупантів — 200;
  • ще 9 — захоплені у полон.

Українські військові показали епізод нічного бою, розвал ворога касетними боєприпасами та скидами.

"Станом на зараз Третя окрема штурмова бригада продовжує стримувати сили ворога під Авдіївкою", — підсумували українські штурмовики.

Нагадаємо, що воїни Третьої окремої штурмової бригади виконували спеціальне завдання в Авдіївці. У своїх соціальних мережах вони показували, як працює взвод вогневої підтримки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.02.2024 22:35