Скріншот з відео

"Не у звичайних містах": Зеленський повідомив, де Путін розмістив найпотужнішу ППО Росії

Російський диктатор Володимир Путін розмістив потужні системи протиповітряної оборони біля власних дач, яких немає біля звичайних міст країни-агресора. Україна володіє інформацією про ці локації.

Таку заяву зробив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю індійським ЗМІ. Український лідер підкреслив, що Київ знає особливості протиповітряної оборони РФ, оскільки завдає ударів по аеродромах та енергетиці.

"Так, як Путін окуповує нас і не думає про свої території, а ми прекрасно розуміємо, що це так. Бо протиповітряна оборона в Росії, ми знаємо, ми зараз завдаємо ударів по їх енергетиці, по їх військових аеродромах. Ми знаємо, де у них є ППО, а де немає. Щоб ви знали, ППО є навколо дач Путіна, навколо Москви, в Санкт-Петербурзі, а ППО у звичайних містечках та містах, в Курській області, куди ми швидко зайшли, немає. Так, там є їх військові, але такої потужної ППО, як навколо домівки Путіна, у них немає", — заявив президент України.

Глава держави також наголосив, що Володимир Путін не може втримати власні території, тому він "повинен почати відчувати цю війну".

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що глава Кремля Володимир Путін обстрілює власні села і йому начхати на життя своїх громадян у Курській області. Проте навіть за таких обставин диктатор досі тримається за окуповані українські території.

Нагадаємо, російське військове керівництво відводить деякі підрозділи з Харківщини до Курської області. Проте сил та засобів загарбників на українському фронті залишається достатньо для подальших штурмів.

Також Володимир Зеленський заявив, що Україна не планує розігрувати карту з операцією Сил оборони в Курській області для майбутнього діалогу з Російською Федерацією. Вона виконує інші стратегічні цілі на тлі війни з агресором.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.08.2024 16:15