Наслідки недільного обстрілу Харкова. Джерело: ДСНС

Недільний обстріл Харкова: з'явилися фото наслідків рашистської атаки по школі та житлових будинках

У неділю, 23 червня, Росія обстріляла житловий район і школу в Харкові. На теперішній момент відомо про одного загиблого та 11 поранених осіб в результаті атаки.

Про це повідомило Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області.

За інформацією рятувальників, ворог завдав обстрілів по двох районах Харкова. Внаслідок одного з ударів на території приватного житлового сектору сталися руйнації та пожежа двох господарчих споруд і гаражу на загальній площі 60 квадратних метрів. Там рятувальники оперативно ліквідували пожежу.

За іншою адресою влучання відбулося в будівлю навчального закладу. Там сталася часткова руйнація будівлі та постраждали поруч розташовані житлові багатоповерхівки й автомобілі.

За даними прокуратури, дві авіабомби влучили по території підприємства у Харкові. Також відомо, що загинув 73-річний чоловік. Одинадцять людей отримали поранення, серед них двоє дітей.

"Пожежі не було. Рятувальники та поліцейські перевірили пошкоджені будівлі на наявність постраждалих", — підсумували надзвичайники.

Нагадаємо, що сьогодні окупанти бомбардували КАБами Глибоке, Вовчанськ, Вовчанські хутори та Липці. У район останнього загарбники скинули аж 23 керовані авіабомби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.06.2024 18:14