Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Неспокійна ніч в окупованому Криму: у багатьох районах прогриміли вибухи (відео)

У ніч на 28 жовтня в окупованому Криму прогриміли вибухи. Повітряна тривога оголошувалась у Джанкойському, Гвардійському та Сімферопольському районах.

Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер". 

Перше повідомлення про "бавовну" у Джанкойському та Сімферопольському районі з'явились о 03:16. Неспокійно було в районі аеропорту в Сімферополі: там, ймовірно, працювала протиповітряна оборона окупантів.

За даними пабліка, "численні вибухи" пролунали у Гвардійському, також повітряну тривогу оголошували у Севастополі. У Красногвардійську і Джанкої місцеві жителі налічили близько 30 вибухів.

Тим часом гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв перед тим заявляв про загрозу балістики, але пізніше оголосив про відбій.

Раніше повідомлялось, що 17 жовтня у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи. Рашисти традиційно перекрили Кримський міст та увімкнули димову завісу.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, українські удари по об'єктах у тимчасово окупованому росіянами Криму все більше знижують військовий потенціал загарбників на півострові. Під удари потрапляли аеродроми, командні центри, нафтобази, системи протиповітряної оборони та Кримський міст.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.10.2024 06:57