Фото ілюстративне. Джерело: aa.com.tr

Невідомі розстріляли автівку російських прикордонників під Брянськом: загинув підполковник ФСБ

У четвер, 9 листопада, посеред дня у Брянській області Російської Федерації невідомі розстріляли машину прикордонників. Унаслідок атаки загинув підполковник ФСБ.

Про це повідомив російський Telegram-канал Baza.

"Невідомі розстріляли автомобіль прикордонного управління у Брянській області. Внаслідок нападу загинув підполковник ФСБ", — йдеться у повідомленні.

У Telegram-каналі уточнили, що напад на УАЗ "Патріот" російських прикордонників стався на околиці села Вулиця Брянської області.

"Близько 16 години дня невідомі відкрили вогонь з автоматичної зброї, після чого зникли", — зазначили медійники.

Внаслідок стрілянини поранення отримав заступник начальника відділу матеріально-технічного забезпечення підполковник Сергій Шатий. Він загинув на місці.

Нагадаємо, що в тимчасово окупованому Криму мобілізовані росіяни до смерті відгамселили свого полковника. Подія відбулась 1 листопада 2023 року в тимчасово окупованому Сімферополі. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, група мобілізованих солдатів 20 мотострілецької дивізії, що входить до восьмої армії південного військового округу збройних сил РФ, завдала важких тілесних ушкоджень полковнику Мусурбекову. Офіцер окупаційної армії обіймав посаду заступника командира полку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.11.2023 09:50