Фото: Instagram Віктора Циганкова

Невтішні новини перед матчами збірних: Циганков переніс сальмонельоз

У неділю, 1 вересня, під час перерви у матчі четвертого туру іспанської Ла Ліги "Севілья" — "Жирона" (0:2) українського півзахисника Віктора Циганкова було замінено. Футболіст переніс травму та сальмонельоз, тому не зміг продовжити гру.

Про це повідомляє Tribuna.com, посилаючись на слова головного тренера "Жирони" Мічела Санчеса. 

"Нам бракувало енергії. Не минуло навіть 72 годин від попереднього матчу до цього Циганков був не таким енергійним, як зазвичай. Це походить від травми та перенесеного ним сальмонельозу", — зауважив Санчес на післяматчевій прес-конференції. 

Головний тренер каталонського клубу наголосив, що ноги гравця не витримували. Водночас Санчес взяв провину на себе, адже саме він "змусив" Циганкова грати три матчі поспіль, попри проблеми зі здоров'ям гравця.

Так, 26-річний півзахисник вийшов у стартовому складі "Жирони" на матч проти "Севільї" та провів на полі 46 хвилин: результативними діями не відзначився та був замінений у перерві перед початком другого тайму. Зауважимо, що напередодні Циганков отримав виклик у збірну України на вересневі матчі Ліги націй проти національних команд Албанії та Чехії, які відбудуться 7 та 10 вересня відповідно.

Нагадаємо, раніше у матчі третього туру іспанської Ла Ліги "Жирона", за яку виступає український півзахисник Віктор Циганков, розбила "Осасуну" (4:0). Зокрема, гравець збірної України відзначився голом та результативною передачею.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.09.2024 02:44