Фото ілюстративне. Джерело: "Слово і діло"

Нічна атака дронів: у МВС розповіли про наслідки на Хмельниччині та ще трьох областях

У ніч на середу, 25 жовтня, російські окупанти атакували Україну безпілотниками. Унаслідок цього на Хмельниччині 16 людей отримали поранення.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Хмельницька область

У Славуті Шепетівського району внаслідок падіння уламків БпЛА пошкоджено 11 багатоквартирних і дев’ять приватних будинків, два навчальні заклади, адміністративну будівлю, крамницю й автомобілі.

"16 людей отримали поранення та звернулися до медиків по допомогу. Також у Славуті та Нетішинв вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції", — додав Клименко.

Дніпропетровська область

Близько опівночі ворог обстріляв село Добра Надія Нікопольського району. На щастя, минулося без жертв.

Херсонська область

Херсонщину обстрілам 12 разів. Найбільше постраждав Бериславський район, по якому окупанти завдали дев’ять авіаударів.

"Також з артилерії ворог обстріляв Херсон, а вдосвіта із танка поцілив по селищу Антонівка", — зазначив міністр внутрішніх справ України.

Харківська область

О 03:00 стався ворожий обстріл Вовчанська. Ворог влучив по приватному будинку.

Нагадаємо, вночі 25 жовтня рашисти випустили по Україні 11 "шахедів", які вдалося збити у межах Черкаської, Херсонської, Полтавської, Житомирської, Хмельницької та Миколаївської областей.

В американському Інституті вивчення війни вважають, що російські армія, можливо, диверсифікує поєднання ракет, керованих бомб та безпілотників, які використовуються для ударів по тилах України з метою знайти проломи в українській протиповітряній обороні перед подальшими ударами взимку. Водночас у Міненерго запевняють, що Росія не зможе ракетним терором цього року запровадити в Україні тотальний блекаут. Енергосистема країни абсолютно готова до проходження зими.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2023 09:18