Фото: Telegram Сергія Тюріна

Нічна атака Хмельниччини: в ОВА повідомили про загибель героя

У ніч на 6 серпня російські загарбники завдали ракетного удару по Хмельниччині. Внаслідок ворожої атаки загинув житель Старокостянтинівської громади.

Про це повідомив перший заступник начальника Обласної воєнної адміністрації Сергій Тюрін.

"Сьогодні вночі, під час ліквідації наслідків ворожої атаки, загинув житель Старокостянтинівської громади Сергій Лисюк. Без батька залишилися двоє маленьких дітей", — йдеться у повідомленні.

Чиновник також висловив співчуття рідним і близьким героя.

Масований обстріл України 5 серпня

У суботу ввечері російські загарбники здійснили масований ракетний обстріл України. Повідомлялося про рух ракет на Старокостянтинів, що на Хмельниччині. Також вибухи було чутно на Запоріжжі.

Згодом вибухи чули у Житомирській області. Повідомлялося й про те, що рашисти поцілили ракетами на Вінницьку область.

На новий обстріл України відреагував президент Володимир Зеленський. Він заявив, що "Кинджали" й "Калібри" били по "Мотор Січі" та по нашій Хмельниччині. Частину ракет, за його словами, було збито.

Нагадаємо, у ніч на 6 серпня російські окупанти атакували Україну іранськими дронами-камікадзе та ракетами. Більшість повітряних цілей знешкоджено протиповітряною обороною. Зокрема, силами та засобами Повітряних сил у взаємодії із протиповітряною обороною вдалося знищити сім ударних БпЛА Shahed-136/131, п'ять із шести ракет "Калібр" та 13 із 20 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х555. Удари прийшлися й по Хмельниччині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.08.2023 17:18