Фото: Слово і діло

Нічна атака на Україну: рашисти запустили БпЛА та ракети з Каспію

У ніч проти неділі, 4 травня, росіяни атакували Україну ракетами зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та дронами. Тривогу було оголошено у всіх областях.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.  

Сили протиповітряної оборони знищили на дальніх підступах всі ворожі повітряні цілі, які намагалися атакувати Київ.

"Вночі рашисти атакували Україну ракетами, які традиційно були запущені із району Каспію стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС, та БпЛА. За попередньою інформацією, до столиці жодна повітряна ціль не долетіла. Все, що прямувало в бік міста  ППО знищила ще на дальніх підступах. Другу ніч поспіль кияни не чують звуки вибухів над головою", — написав начальник КМВА Сергій Попко.

Нагадаємо, у ніч на 2 червня російські загарбники вкотре обстріляли Київ та Київську область. Внаслідок падіння уламків ракет і дронів на Київщині є травмовані серед цивільного населення: поранення отримала 11-річна дитина, чоловіка 68 років госпіталізовано до лікарні. Усього Силами протиповітряної оборони було знищено 15 крилатих ракет та 21 ударний дрон.

Ввечері 3 червня окупанти атакували Дніпро. Влучили між двома двоповерховими житловими будинками. Повідомлялося про п'ятьох постраждалих дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.06.2023 07:07