Фото: ОК "Північ"

Нічна атака "шахедами": скільки ворожих цілей збили військові

У ніч на 18 червня російська армія атакувала територію України 10 ударними безпілотниками типу Shahed-131/136 з району Приморсько-Ахтарськ. Усі ворожі дрони були збиті Силами протиповітряної оборони.

Про це повідомляють у Telegram-каналі Повітряні сили Збройних сил України. Як зазначають військові, усі ворожі цілі були збиті у межах двох областей.

"В результаті бойової роботи розрахунками мобільних вогневих груп Сил оборони України та зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил усі "шахеди" збито у Запорізькій та Дніпропетровській областях", — йдеться у зведенні Повітряних сил.

Атака шахедів 18 червня. Сили оборони збили усі ворожі безпілотники

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Раніше повідомлялось, що станом на ранок 18 червня Росія вивела вісім ракетоносіїв в акваторію Чорного, Азовського та Середземного морів. Загальний залп ворожих суден становить 36 ракет.

Чому окупанти взяли паузу у використанні "Калібрів"

Речник Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук заявив, що значна пауза у використанні окупантами крилатих ракет "Калібр" пов'язана зі швидким переміщенням військово-морської бази в Новоросійськ. Водночас ракети та системи заряджання залишаються в Криму.

Нагадаємо, 17 червня рашисти обстріляли цивільну інфраструктуру на Полтавщині. Внаслідок ворожої атаки є постраждалі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.06.2024 08:58