Фото ілюстративне зі соцмереж

Нічна атака "шахедів": у двох областях зафіксовано влучання в інфраструктурні об’єкти

У ніч на середу, 14 серпня, російські окупанти атакували дронами Чернігівську та Житомирську області. Під удар потрапили інфраструктурні об'єкти в цих регіонах.

Про це повідомили начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус і начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

"Уночі ворог знову атакував "шахедами". В Ніжинському районі — влучання в інфраструктурний обʼєкт", — написав Чаус у своєму Telegram-каналі.

Він додав, що обійшлося без жертв і подякував усім службам за оперативне усунення наслідків.

"Сьогодні вночі ворог знов атакував Житомирщину дронами-камікадзе. Під удар потрапив один з інфраструктурних об'єктів", — поінформував Бунечко.

Він також наголосив, що завдяки ефективній роботі сил протиповітряної оборони області знищено три дрони-камікадзе типу "Шахед / Герань".

"Уламками пошкоджено приватні будівлі. Жертв і постраждалих немає", — уточнив начальник Житомирської обласної військової адміністрації.

За його словами, наслідки повітряної атаки локалізовано спеціальними службами.

"Дякуємо силам протиповітряної оборони за влучність і професіоналізм!" — підсумував Віталій Бунечко.

Нагадаємо, що, за інформацією прес-служби Повітряних сил Збройних сил України, в ніч на середу, 14 серпня, російські окупанти атакували Україну двома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 і 23 ударними БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили 17 безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.08.2024 09:37