Фото: ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Нічна атака України "шахедами": військовим не вдалося збити усі ворожі безпілотники

У ніч на 27 березня російські загарбники атакували територію України ударними безпілотниками типу Shahed із Курської області. Усього ворог застосував 13 дронів-камікадзе. 

Про це у Telegram повідомили Повітряні сили Збройних сил України. За даними військових, в українському небі було збито 10 "шахедів" — у Харківській, Сумській та Київській областях.

"До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи, засоби радіоелектронної боротьби Повітряних сил та Сил оборони України", — йдеться у повідомленні Повітряних сил.

ЗСУ збили 10 з 13 шахедів у ніч на 27 березня

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

У ніч на вівторок, 26 березня, у Харкові лунала серія вибухів. Російські загарбники атакували місто ударними безпілотниками типу "Шахед". Як повідомляв Ігор Терехов, внаслідок ворожого обстрілу стався "приліт" одного з безпілотників у землю біля нежилої будівлі.

Нагадаємо, що 22 березня російські загарбники масовано обстріляли Харків балістичними ракетами з Бєлгородської області Росії. У місті лунали близько 15 вибухів. Харків опинився повністю бех світла, ворог зруйнував основні енергетичні об'єкти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.03.2024 10:14