Фото ілюстративне / скріншот з відео

Нічна "бавовна" в окупованому Криму: рашисти повідомили про атаку морського дрона

У ніч на суботу, 8 червня, у тимчасово окупованих Балаклаві та Севастополі пролунали вибухи. Росіяни повідомили про атаку на півострів морського дрона.

Про це у Telegram-каналі повідомив гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв. Він зазначив, що гучні звуки, які було чути в районі Стрілецької бухти, це робота російського флоту, який на зовнішньому рейді нібито знищив безекіпажний катер.

"За даними рятувальної служби Севастополя, пошкоджень цивільної інфраструктури не зафіксовано", — додав Развожаєв.

Водночас джерела Telegram-каналу "Крымский ветер" наголосили, що "стало погано якомусь кораблю", проте не розкрили більше деталей атаки. Також у Севастополі було чути звуки стрільби з автоматичної зброї.

Своєю чергою жителі Кримського півострова повідомили про "бавовну" у Балаклії — поблизу місцевої теплоелектростанції та у Керчі з боку Темрюкського району Краснодарського краю Російської Федерації.

Нагадаємо, вдень 7 червня у тимчасово окупованому Криму також гриміли потужні вибухи. Їх було чути в Алушті, Феодосії, Судаку, Кіровську, Радянському та Нижньогірському.

Також відомо, що вночі 7 червня в окупованому Криму були уражені дві радіолокаційні станції росіян. Внаслідок удару було поранено одного російського військового.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.06.2024 07:45