Фото: Нацполіція

Нічні обстріли Дніпропетровщини: оприлюднено наслідки

У ніч на 14 травня російські терористи зі ствольної артилерії обстріляли Покровську громаду Нікопольського району Дніпропетровської області. Внаслідок ударів пошкоджено об'єкт інфраструктури.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Тelegram.

"Вночі росіяни обстріляли Покровську громаду Нікопольського району. Туди прилетіло з десяток снарядів із важкої артилерії. Пошкоджено об'єкт інфраструктури та транспортне підприємство", — йдеться у повідомленні.

Він також додав, що внаслідок атаки ніхто не постраждав, точні наслідки ще уточнюються.

Нагадаємо, у ніч на 14 травня російські загарбники намагалися виявити розташування української протиповітряної оборони в районі Києва. У підсумку всі дрони, запущені на столицю, були знищені.

У Тернополі ввечері у суботу, 13 травня, під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Сталося влучання ворожих ракет у складські приміщення.

Також вночі 13 травня ворог поцілив у цивільні об'єкти Миколаєва — сталася пожежа на одному з підприємств. Також неспокійно було у ніч з п'ятниці на суботу й на Хмельниччині — там ворог атакував критичну інфраструктуру. Внаслідок обстрілу кількість постраждалих наближається до 30 осіб.

Вдень у суботу ворожа авіація здійснила атаку Херсонської області. Внаслідок ударів ворога авіабомбами місто Берислав залишилось без електроенергії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.05.2023 09:47