Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Нічні вибухи на Хмельниччині під час тривоги: влада повідомила деталі

Вночі 18 січня у Хмельницькій області під час повітряної тривоги лунали вибухи. Вони були пов'язані із роботою протиповітряної оборони, яка знищила три ворожі дрони типу "Шахед".

Про це повідомила Хмельницька обласна військова адміністрація.

"Сьогодні вночі, під час повітряної тривоги, в області сили ППО ЗСУ знешкодили три БпЛА типу Shahed", — наголосили в ОВА.

Зазначається, що населення не постраждало. На об'єктах інфраструктури руйнувань немає.

Нічний обстріл України 18 січня

За даними Повітряних сил ЗСУ, вночі 18 січня російські окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе та ракетами С-300. Рашисти випустили 33 ударних дрони типу Shahed-136/131 з району Приморсько-Ахтарськ та Курської області Росії. Також вони вдарили двома зенітними керованими ракетами С-300 по Харківській області.

Силами та засобами Повітряних сил та Сил оборони України знищено 22 ворожі БпЛА. Ще кілька дронів — не досягли своїх цілей.

Протиповітряна оборона працювала у межах Сумської, Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської, Кіровоградської та Хмельницької областей.

Нагадаємо, російські війська у ніч на 17 січня завдали удару дронами-камікадзе типу "Шахед" по Одесі. Внаслідок ворожої атаки було пошкоджено систему теплопостачання, а також зафіксовано декілька влучань уламків збитих безпілотників в одному з районів міста. У багатоквартирному будинку спалахнула пожежа, повідомлялося про поранених.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.01.2024 09:40