Фото: Національна поліція України

Нічний обстріл Харкова: влада повідомляє про шістьох загиблих і десятьох поранених

У ніч на суботу, 6 квітня, російські загарбники вдарили безпілотниками по Харкову. Станом на зараз відомо про шістьох загиблих та десятьох поранених.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

"Приліт" "шахедів" прийшовся по житловій забудові у Шевченківському районі. Внаслідок цього пошкоджені щонайменше дев'ять багатоповерхівок, три гуртожитки, низка адміністративних будівель, крамниця, АЗС, СТО та авто.

обстріл Харкова 6 квітня

обстріл Харкова

Наслідки обстрілу Харкова 6 квітня. Фото: Національна поліція України

"Цей удар по мирних мешканцях Харкова вкотре доводить, що Росія — держава-терорист", — написав Терехов у своєму Telegram-каналі.

Зазначимо, що у ніч на 4 квітня російські загарбники вдарили дронами по житлових будинках у Харкові. Було відомо про чотирьох загиблих, троє з них — працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, які приїхали ліквідовувати наслідки обстрілу.

Нагадаємо, раніше речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш повідомляв, що складність у відбитті російських атак на Харків пов'язана з близьким розташуванням міста до кордону — це ускладнює роботу протиповітряної оборони та авіації. За його словами, рашисти для атак по Харкову переважно використовують БпЛА. У мобільних вогневих груп є обмаль часу, щоб виїхати та перехопити їх. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.04.2024 06:40