На фото: Андрій Нєбитов. Джерело: поліція Київщини

Нєбитов йде з посади очільника поліції Київщини: відомо ім'я нового керівника

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов після чотирьох років служби йде з цієї посади. Його призначено заступником голови Нацполіції. Новим керівником поліції Київщини став генерал третього рангу Анатолій Щадило.

Про це повідомила поліція Київської області.

Голова Нацполіції Іван Вигівський подякував Нєбитову за роботу та побажав успіхів на новій посаді. 

"Анатолій Щадило продовжить позитивні напрацювання і надалі розвиватиме поліцію Київщини, в тому числі відновлення підрозділів, зруйнованих внаслідок окупації. Перед усім особовим складом поліції продовжують стояти основні завдання: забезпечення безпеки і правопорядку, захист прав і свобод громадян та протидія злочинності", — зазначив він.

Новий керівник поліції Київщини своєю чергою зазначив, що докладе усіх зусиль задля підтримання в області порядку і створення безпекового середовища для громадян.

Що відомо про Анатолія Щадила

12 вересня 2019 року Щадило був представлений як очільник поліції Хмельницької області. До цього він майже весь час працював у правоохоронних органах столиці, а також був радником голови департаменту забезпечення діяльності голови Національної поліції.

На фото: Анатолій Щадило. Джерело: Нацполіція Київщини

У 2013 році Анатолій Щадило був заступником начальника управління МВС у Волинській області. А у 2014 році, судячи з його декларації, працював на посаді заступника начальника столичного управління Міністерства внутрішніх справ. Також, згідно з указом президента України за 2010 рік, Анатолій Щадило був нагороджений відзнакою як полковник податкової міліції.

Нагадаємо, 5 вересня президент України Володимир Зеленський звільнив голову Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка. Він став новим очільником Антимонопольного комітету України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.09.2023 20:39