Фото: Арміяinform

Обговорили захист об’єктів критичної інфраструктури та виробництво зброї: Зеленський провів засідання Ставки

У понеділок, 18 березня, президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки. На ній було розглянуто кілька важливих питань.

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram. За словами Зеленського, перше питання, яке розглянули на Ставці — ситуація на фронті.

"Ставка. Отримав детальні зведення з фронту. Доповідь головкома Олександра Сирського за основними напрямками активних дій", — заявив він.

Також обговорили питання, яке стосується постачання, виробництва та закупівлі зброї та техніки.

"Доповіді щодо витрат та надходження боєприпасів, дані розвідок. Також пройшлися по стану виконання укладених контрактів та контрактування на майбутні періоди: закупівля та виробництво техніки, озброєння, снарядів", — зазначив Зеленський.

Президент зауважив, що третя тема засідання — захист об’єктів критичної інфраструктури.

"Заслухав доповіді щодо виконання попередніх рішень Ставки. По-перше, щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури: енергетика, водо- та газозабезпечення. Доповіді прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, віце-прем’єра Олександра Кубракова, голів правління "Нафтогазу" Олексія Чернишова та "Укренерго" Володимира Кудрицького", — проінформував очільник держави.

Також Зеленський додав, що четверте питання Ставки — фортифікації.

"По-друге, щодо продовження будівництва оборонних рубежів. Заслухали Прем’єр-міністра та голову спеціальної служби транспорту Міністерства оборони Богдана Бондара. Робота триває", — підсумував гарант.

Нагадаємо, з початку 2024 року на фортифікації та будівництво оборонних рубежів виділено понад тридцять мільярдів гривень з резервного фонду бюджету та інших джерел.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.03.2024 14:42