Фото: "Харківобленерго"

Обмеження електроенергії діють в двох областях: подробиці

Станом на ранок середи, 1 травня, в Україні діють обмеження щодо постачання електроенергії у двох областях. Графіки відключень діють на Харківщині та Дніпропетровщині.

Про це повідомляє Міненерго.

У Міністерстві зазначили, що через мережеві обмеження на лініях оператора системи передачі 30 квітня застосовувалися графіки відключень у Харківській області та для промисловості — у Кривому Розі. 

"Обмеження в цих регіонах діють і сьогодні. В інших регіонах минулої доби споживачі не обмежувалися", — йдеться у повідомленні Міненерго.

Там також повідомили, що 30 квітня потреби споживачів покривалися власною генерацією та комерційним імпортом. Аварійна допомога не залучалася.

Нагадаємо, міністр енергетики України Герман Галущенко розповідав, що в ніч на суботу, 27 квітня, російські загарбники атакували енергетичні об'єкти в Дніпропетровській, Івано-Франківській і Львівській областях. Відбулося пошкодження обладнання.

Раніше повідомлялось, що в Україні підвищення вартості комунальних послуг у травні не очікується. Зокрема, ціни на газ, електроенергію та гарячу воду до закінчення весни залишаться без змін. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 01.05.2024 10:55