Фото: Сергій Болвінов\Facebook

Обстріл Харківщини: стало відомо, куди поцілила російська авіабомба (фото)

У п'ятницю, 26 квітня, російські окупанти під час обстрілу Харківської області поцілили у підстанцію та житловий будинок в місті Дергачі.

Про це повідомив начальник Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

"Двома авіабомбами по Дергачам — ворог цілив у підстанцію. Троє дітей та жінка постраждали внаслідок цього удару", — розповів він.

За словами посадовця, у чотирирічного хлопчика діагностовано травму голови. Водночас у 16-річної дівчини поранена нога, ще одна п'ятирічна дівчинка дістала гостру реакцію на стрес.

Правоохоронець також уточнив, що у місті було зафіксовано ще одне влучання. Воно прийшлося по приватному сектору. Зокрема, росіяни поцілили у житловий будинок, де спалахнула пожежа.

"Звичайна хата та інфраструктурний об'єкт, від якого залежить життєзабезпечення людей, — такі цілі армії-терористки. Ми працюємо на місці, слідчі, криміналісти та вибухотехніки збирають кожен доказ цього воєнного злочину. Вже встановили, що це були КАБи", — наголосив Болвінов.

обстріл Дергачів

Фото: Сергій Болвінов\Facebook

Нагадаємо, 25 квітня російські окупанти атакували залізничний вокзал у Балаклії на Харківщині. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали 10 людей. Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу, коли люди перебували у пасажирських вагонах електропоїзда "Харків — Ізюм". 

Також 25 квітня російські окупанти здійснили масовану атаку по залізничній інфраструктурі Донецької, Харківської та Черкаської областей. Внаслідок ворожого обстрілу загинуло троє працівників "Укрзалізниці".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.04.2024 14:33