Фото: Fаcebook Сергія Болвінова

Ракетний обстріл Харкова: правоохоронці розкрили нові деталі

У суботу, 16 вересня, російські терористи вдарили ракетами по Холодногірському району Харкова. Попередньо, обстріл здійснили за допомогою ракетного комплексу "Іскандер К".

Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

Зазначається, що внаслідок чергової ворожої атаки було пошкоджено будівлі, поранено п'ятеро осіб та з'явилась семиметрова вирва.

"Зруйновано стіни, вибиті шибки, а на місці наші працівники вже вилучили фрагменти корпусу, основу крила та механізм керування ракетного комплексу "Іскандер К", — написав Болвінов.

За його словами, потерпілих доправили до лікарні. Всі постраждалі є цивільними особами.

Нагадаємо, 16 вересня російські окупанти обстріляли цивільну автівку в Харківській області. В результаті атаки загинули дві людини. Крім того, російські загарбники обстріляли з артилерії село Петропавлівка Куп’янського району. 

Додамо, за даними Повітряних сил, у Російської Федерації станом на осінь 2023 року в кілька разів менше ракет, ніж було у 2022-му. Проте країна-агресор продовжує виробництво зброї. Речник командування Юрій Ігнат пояснював, що західні комплектуючі є і в ракетах, і в "шахедах". Крім цього, Іран продовжує надавати РФ військову допомогу. Українська сторона відстежує регулярні рейси з Тегерана.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.09.2023 17:57