Фото: varta1.com

Обстріл Херсона: Зеленський назвав кількість загиблих

Кількість жертв внаслідок ворожого обстрілу Херсона знову збільшилась. Станом на 21:09 в Херсонській області загинула 21 людина, ще 48 — поранено.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Залізничний вокзал і переїзд, домівка, будівельний магазин, продуктовий супермаркет, автозаправка — знаєте, що обʼєднує ці місця? Кривавий слід, який залишає Росія своїми снарядами, вбиваючи мирних людей у Херсоні та в Херсонській області", — заявив президент.

За інформацією глави держави, станом на 21:09 в Херсонській області загинула 21 людина, ще — 48 поранено.

"Усі цивільні! За один неповний день! В одній області! Мої співчуття родинам і близьким загиблих. Ми ніколи не пробачимо винним. Переможемо країну-зло та змусимо всіх винних відповісти!" — додав Зеленський.

Раніше ми писали, що близько 11 години ранку російські загарбники завдали удару по єдиному гіпермаркету, який працює в Херсоні. За попередніми даними, троє людей загинули. Згодом в ОВА повідомили, що рашисти найбільше гатили по центру та району залізничного вокзалу.

Нагадаємо, на вихідні в Херсоні тимчасово посилять комендантську годину. Вона триватиме цілодобово з 20:00 5 травня до 06:00 8 травня. Протягом цих 58 годин пересуватися та знаходитися на вулицях міста — заборонено. Також місто буде закрите на вʼїзд та виїзд.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.05.2023 21:41