Фото: ілюстративне Джерело: ДСНС

Обстріл Хмельниччини: кількість постраждалих зросла удвічі

Вночі 13 травня ворог вкотре атакував Хмельницьку область ударними дронами. Внаслідок атак постраждала 21 людина.

Про це повідомив заступник голови Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

За його словами, ворог влучив в один з об'єктів критичної інфраструктури області, який розташований поза межами населених пунктів.

"Станом на зараз маємо 21-у постраждалу особу. Двоє з них госпіталізовано, іншим надано медичну допомогу та переведено на амбулаторне лікування", — повідомив чиновник.

Він також зауважив, що на місці атаки працюють спецслужби, проводиться оцінка нанесених збитків та відбувається попередня підготовка для відновлення пошкодженого майна.

"В населених пунктах, які знаходяться поблизу від епіцентру удару, потужними вибуховими хвилями завдано пошкоджень цивільним об‘єктам: вибиті вікна, двері, пошкоджені дахи. Зокрема,  пошкоджено навчальні, медичні та культурні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки", — зауважив Тюрін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після атаки на Хмельниччину постраждали п'ятеро людей. Проте згодом кількість постраждалих збільшилася до 11.

Додамо, вночі 13 травня російські терористи іранськими дронами-камікадзе Shahed-136/131 вдарили по Миколаєву. Ворог поцілив по дитячому садочку та підприємству. У Київській області, ймовірно внаслідок збиття, впав ворожий дрон поблизу житлових будинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.05.2023 13:55