Зруйнований склад Rozetka. Джерело: Владислав Чечоткін Facebook

Обстріл Києва: окупанти влучили у склад інтернет-магазину Rozetka (фото)

На світанку 21 березня російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку по Київській області. Внаслідок обстрілу була зруйнована будівля складу інтернет-магазину Rozetka.

Про це повідомив співзасновник компанії Владислав Чечоткін.

"Сьогоднішня атака на Київ не пройшла непоміченою для Rozetka. На фото — наш склад, вірніше те, що від нього залишилося", — написав він у Facebook.

Зруйнований склад Rozetka. Джерело: Владислав Чечоткін Facebook

За його словами, зруйнована будівля, машини компанії, які вибуховою хвилею перекинуло. Також постраждали товари.

"Пробачте, будь ласка, дорогі клієнти, сьогодні ми можемо десь затриматися з доставками", — попередив Чечоткін.

Співзасновник компанії зазначив, що у момент ворожої атаки на зміні було 99 людей. Проте вони не постраждали, адже були в укритті.

"Дякую нашій службі безпеки, яка розробила протоколи щодо атак і змушує усіх дотримуватися правил. Люди були в бомбосховищі та завдяки цьому залишилися неушкодженими. Дякую кожному нашому співробітнику. За мужність, за бажання працювати, за те, що ми рухаємося вперед. Все інше — дрібниці. Відбудуємо. Відпрацюємо. Вистоїмо", — наголосив він.

Фото: Владислав Чечоткін Facebook

Нагадаємо, раніше мер столиці Віталій Кличко заявляв, що у столиці через ворожу атаку, попередньо, поранення отримали 10 людей. Зокрема, двох постраждалих людей довелося госпіталізувати. Іншим медики надали допомогу на місці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.03.2024 15:10