Фото: соцмережі

Ракетний обстріл Києва: кількість постраждалих зросла

У Києві кількість постраждалих через російський ракетний удар з восьми людей збільшилася до десяти.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Зокрема, двох постраждалих людей довелося госпіталізувати. Іншим  медики надали допомогу на місці.

"Шестеро людей постраждали в Шевченківському районі столиці. Четверо — в Святошинському", — уточнив Кличко.

Що відомо про ракетний обстріл столиці 21 березня

На світанку рашисти завдали масованого комбінованого ракетного удару по столиці, попередньо, застосувавши балістичні ракети Х-47М2 "Кинджал". За останніми даними внаслідок ворожого обстрілу постраждали 10 людей

До того ж у трьох районах столиці зафіксовані пошкодження. Так, у Святошинському районі уламки пошкодили будівлю дошкільного навчального закладу, багатоповерховий житловий будинок. Також ударною хвилею повибивало вікна в двох девʼятиповерхівках.

У Шевченківському районі є пошкодження багатоповерхового житлового будинку із загорянням квартири. Рятувальники провели евакуацію мешканців палаючої багатоповерхівки.

У Подільському районі в результаті падіння уламків ракети сталося загоряння в трансформаторній підстанції. Крім того, у районі зафіксовано падіння уламків ракети на територію двох підприємств.

Нагадаємо, 20 березня рашисти вгатили по Харкову. Станом на вечір середи повідомлялося про п'ятьох загиблих та стільки ж тих, хто зник безвісти. Їхні особи встановлені, але самі вони не перебувають ані серед поранених, ані серед загиблих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.03.2024 06:54