Євген Лященко. Джерело: ЦТС

Очільник "Укрзалізниці" написав заяву про звільнення: подробиці

У понеділок, 7 жовтня, стало відомо, що голова правління акціонерного товариства "Укрзалізниця" Євген Лященко написав заяву про звільнення. Таким чином він вирішив залишати цю посаду.

Про це повідомив сайт "Укрзалізниці".

"До наглядової ради акціонерного товариства "Укрзалізниця" надійшла заява від Євгена Лященка про дострокове припинення повноважень голови правління. Наглядова рада має намір розглянути заяву найближчими днями й ухвалити всі необхідні рішення відповідно до чинних процедур", — йдеться в повідомленні.

Як відомо, Лященко очолив "Укрзалізницю" в березні 2023 року, згідно з угодою, на цій посаді він мав працювати впродовж двох років — до березня 2025 року.

Він прийшов на посаду замість нинішнього радника президента України Олександра Камишіна, який тоді очолив Міністерство стратегічних галузей промисловості.

Нагадаємо, що до призначення головою "Укрзалізниці" Євген Лященко працював у ній на посаді члена правління, де займався фінансовими питаннями. З 2012 року він також був фінансовим директором "Медіа Група Україна", а з липня 2014 року призначений директором холдингу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 07.10.2024 22:13