Фото ілюстративне з відкритих джерел

Офіс генпрокурора відреагував на гучне відзначення професійного свята працівниками прокуратури (відео)

Розпочалося службове розслідування у зв’язку з опублікованим у медіа відео про те, як співробітники прокуратури відзначали професійне свято. На цьому наполіг генеральний прокурор Андрій Костін.

Про це повідомила прес-служба Офісу генпрокурора.

"У зв’язку з опублікованим у медіа відео генеральний прокурор доручив генеральній інспекції Офісу генерального прокурора невідкладно провести службове розслідування, за результатами якого будуть вжиті відповідні заходи", — йдеться у повідомленні.

Таке рішення стало реакцією на публікацію "Українською правдою" матеріалу "На "Дні" прокуратури". У підписі до відео зазначено, що журналістів здивувала нескінченна хвиля подарунків і пакунків на День працівників прокуратури біля Офісу генерального прокурора і столичної прокуратури.

Перед цим генеральний прокурор Андрій Костін закликав усіх працівників органів прокуратури бути не просто вдячними нашим захисникам, а підтримувати та допомагати усім необхідним.

"Кожен новий день у тилу — це життя наших воїнів на передовій. Пам'ятаймо наших полеглих захисників, серед яких семеро наших колег. Пам'ятаймо про нашу величезну відповідальність перед українським народом", — наголошував Костін.

Нагадаємо, що поблизу Львова 7 і 8 жовтня відбулося розкішне весілля колишнього прокурора й екс-працівниці ДБР — Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. Для святкування обрали п’ятизірковий комплекс Emily Resort. Гостей розважали українські зірки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 05.12.2023 13:37