Скріншот з відео

Окупанти активізувались на Чернігівському та Сумському напрямках: у ЗСУ зробили заяву (відео)

Російська Федерація не полишає спроб знайти слабкі місця в українській обороні безпосередньо на Чернігівському та Сумському напрямках. У прикордонні фіксується проникнення диверсійно-розвідувальних груп, але всі спроби були невдалими.

Про це повідомив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, військові вживають всіх необхідних заходів щодо посилення наших оборонних спроможностей у тісній взаємодії з головами військових адміністрацій щодо збільшення кількості невибухових інженерних загороджень, а також  встановлення додаткових камер спостереження.

"З огляду на зазначене, можна впевнено сказати, що у разі спроби перетину будь-якої ділянки державного кордону ворог успіху не матиме. Якщо ж рівень загрози зростатиме, Генеральним штабом ЗСУ передбачено підсилення наших військ для того, щоб унеможливити намагання ворога вдертися до України", — йдеться у повідомленні Наєва.

Нагадаємо, раніше речник Держприкордонслужби Андрій Демченко заявив, що російська армія не покидає надії активізувати бойові дії на Півночі. Для цього застосовує диверсійно-розвідувальні групи на Сумському та Харківському напрямках поблизу кордону.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.07.2023 12:23