Колаж TrueUA

Окупанти атакують Україну "шахедами" з двох напрямків

У неділю ввечері, 29 вересня, російська армія запустила на Україну ударні безпілотники типу "Шахед". Ворожі дрони зафіксували на Півночі та Півдні нашої держави.

Про це у Telegram-каналі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України.

Перше повідомлення про атаку "шахедів" військові опублікували о 21:24. Тоді вони зазначили, що в Сумській області існує загроза застосування ударних БпЛА.

Вже о 21:45 Повітряні сили повідомили про рух ударних дронів на Херсонщині, що курсують на Миколаївщину. Також БпЛА зафіксовано на Сумщині в напрямку Сум.

О 22:00 військові зазначили, що БпЛА з Сумщини курсують на Полтавщину. Також безпілотники помітили південніше Миколаєва з курсом північно-західним.

Станом на 22:15 мапа повітряних тривог має такий вигляд:

У неділю ввечері, 29 вересня, російська армія запустила на Україну ударні безпілотники типу "Шахед"

Мапа: alerts.in.ua

Нагадаємо, вночі 29 вересня російські окупанти тероризували Україну дронами-камікадзе типу "Шахед". Протиповітряна оборона працювала у чотирьох областях.

Як повідомив президент України Володимир Зеленський, протягом цього тижня Російська Федерація застосувала проти українців майже 900 авіаційних бомб. Також рашисти активно атакували мирні міста і села ударними безпілотниками та ракетами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.09.2024 22:15