Фото: Telegram-канал руху "Атеш"

Окупанти організували військовий склад біля цивільної інфраструктури в Криму (фото)

Партизани з українського руху "Атеш" виявили склади окупаційних військ у кримському Джанкої. Вони розташовані поблизу цивільної інфраструктури, щоб звинуватити українські Збройні сили в обстрілах.

Про це партизани повідомили у своєму Telegram-каналі.

У русі наголосили, що їхні агенти активно відстежують діяльність окупаційних військ на півострові. Так було виявлено складські приміщення, які російське міноборони використовує для зберігання продуктів, військової форми та наметів. Як зауважили партизани, примітно те, що це місце використовується як перевальна база.

"Російська армія вкотре нехтує простими правилами та продовжує збирати військову техніку в одному місці. Як завжди, це відбувається поблизу громадянської інфраструктури, щоб надалі звинуватити СОУ в ударах по ній", — йдеться у повідомленні партизанів.

В "Атеш" підкреслили, що вся інформація оперативно передається СОУ, щоб вони враховували її під час планування заходів на території Криму. партизани також оприлюднили координати ворожого складу: 45.703063, 34.379040.

"Атеш" виявили склади окупаційних військ у Джанкої

Фото: Telegram-канал руху "Атеш"

Раніше партизанський рух "Атеш" зафіксував посилення окупантами оборони Кримського мосту. Загарбники перекидають в район незаконної споруди додаткові системи протиповітряної оборони.

Також наприкінці березня українські партизани виявили нове місце базування окупантів в Розівському районі Запорізької області на території сільськогосподарського підприємства. Вони відповідають за військову логістику "на нуль".

Нагадаємо, у лютому українські партизани з руху "Атеш" здійснили диверсію на залізниці поблизу російського Волгограда. Це суттєво вплинуло на логістику російських військ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.04.2024 21:42