Фото ілюстративне. Джерело: armyinform.com.ua

Окупанти після місячної паузи вивели в Чорне море ракетоносії "Калібрів"

Російська армія після паузи довжиною в місяць вивела на бойове чергування в Чорне море два підводних ракетоносії. Сумарний залп "Калібрів" — до восьми ракет.

Про це повідомляють у Telegram-каналі Сили оборони Півдня України. За даними військових, решта ворожих кораблів перебувають у пунктах базування. 

"Рівень ракетної небезпеки дуже високий. Будьте уважні до сигналів повітряних тривог. Оперативно переходьте в укриття, не нехтуйте власною безпекою!" — попереджають громадян Сили оборони Півдня України.

Обстріл Києва та області 21 березня: що відомо

Внаслідок ворожої атаки на Київ постраждали багато людей та зафіксовано низку руйнувань у трьох районах столиці. За останніми даними КМВА, внаслідок ракетного удару в Києві отримали поранення 13 осіб. З них шестеро — в Святошинському районі та семеро — в Шевченківському. До медзакладів госпіталізовано четверо людей. Зокрема, пошкоджено житлові будинки, церква, дитячий садок та згоріли низка автомобілів.

Відомо, що внаслідок ворожої атаки, в Київській області постраждало четверо людей. Одну людину госпіталізовано до лікарні. Також спалахнули пожежі у чотирьох районах області. Зокрема, понівечено понад 40 житлових приватних помешкань, дві багатоповерхівки та 12 автівок.

У Повітряних силах заявили, що вночі 21 березня росіяни атакували столицю України двома балістичними ракетами "Іскандер-М"/"Кинджал" та 29 крилатими ракетами Х-101/Х-555. Всі ракети заходили з півночі, але основний напрямок удару був спрямований на Київ. Проте в результаті успішної бойової роботи усі ворожі ракети були збиті на Київщині.

Нагадаємо, під час обстрілу 21 березня російські окупанти влучили по будівлі складу інтернет-магазину Rozetka. У момент ворожої атаки на зміні було 99 людей. Проте вони не постраждали, адже були в укритті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.03.2024 23:33