Фото: соцмережі / ілюстративне

Окупанти повідомляють про атаку українських БпЛА над Брянською областю

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз повідомив про збиття 19 лютого двох безпілотників над цим регіоном. Вже традиційно російський чиновник звинуватив у цьому Збройні сили України.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram-каналі Богомаза.

"Припинено чергову спробу українців здійснити атаку за допомогою БпЛА. Другий безпілотний літальний апарат літакового типу знищено над Брянським районом силами ППО міністерства оборони РФ", — йдеться у повідомленні російського чиновника.

Богомаз також наголосив, що постраждалих та руйнувань немає, а оперативні служби працюють на місці.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 5 лютого невідомі дрони намагалися здійснити нову атаку на російську територію. Цього разу в епіцентрі опинилася Брянська область.

Також у міноборони Росії заявляли про атаку дрона на Брянську область близько 18:30, близько 22:30, близько 23:00 та близько 23:50 4 лютого.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз повідомляв, що з вечора 4 лютого над територією Вигоничського району нібито знищено п'ять безпілотників. Відомо, що в цьому районі є залізнична станція. Крім того, впродовж січня дрони неодноразово атакували нафтобази у Брянській області.

Нагадаємо, що 19 січня в російському місті Клинці Брянської області спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі. Росіяни заявляли, що загоряння сталося внаслідок атаки безпілотника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.02.2024 09:44