Колаж TrueUA

Окупанти тероризують Україну "шахедами": де існує загроза обстрілу

Ввечері 3 жовтня російські загарбники випустили по території України ударні дрони-камікадзе типу "Шахед". У низці областей оголошено повітряну тривогу.

Про це свідчать дані Повітряних сил Збройних сил України.

Зокрема, на Сумщині близько 21:18 оголосили пролунали сирени через загрозу удару БпЛА. Військові попередили про можливу роботу протиповітряної оборони.

Згодом загрозу атаки дронів оголосили й для Чернігівської та Полтавської областей. Вже о 23:03 Повітряні сили наголосили, що на Київщині та Черкащині повітряна тривога через ймовірну загрозу застосування ударних БпЛА. Пізніше до цього ж списку долалися Херсонщина, Дніпропетровщина та Миколаївщина.

тривога 3 жовтня

Мапа з сайту alerts.in.ua

Оновлено 23:55

За даними військових, російські БпЛА на межі Миколаївської та Дніпропетровської області. Вони тримають курс на Північ.
Крім того, безпілотники зафіксовані на півдні Кіровоградщини, курс на Кропивницький, а також на Київщині, один в межах Києва, інший в напрямку Білої Церкви.


Оновлено 23:47

У Києві працює ППО по ворожих безпілотниках.


Оновлено 23:39

Кіровоградська область — повітряна тривога через ймовірну загрозу застосування ударних БпЛА. Можлива робота ППО.

Також російські дрони зафіксовані на Херсонщині. Курсом на Миколаївщину, в Миколаївській області в напрямку Кіровоградщини.


Оновлено 23:32

Ворожий БпЛА зафіксовано на Київщині. Він тримає курс на столицю. У Києві лунають сирени.

Нагадаємо, 3 жовтня російські загарбники атакували Сумську область ударним дроном-камікадзе типу "Шахед". Внаслідок рашистської атаки постраждали восьмеро місцевих мешканців.

Також 3 жовтня війська країни-агресорки вдарили по автівці зі скрапленим газом у Чернігівській області. Загинули місцеві мешканці, серед них — шестирічна дитина. Водночас ще четверо людей отримали поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.10.2024 23:25