Фото: росЗМІ / ілюстративне

Окупанти вгатили ракетами по Оріхову: загинув поліцейський, багато поранених

Вранці 12 серпня російські загарбники вдарили керованою авіабомбою по Оріхову (Запорізька область). Внаслідок удару загинув поліцейський.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. За словами міністра, 12 осіб поранено, серед яких чотири працівники поліції.

"Загиблий — 31-річний капітан поліції. Мої співчуття родині загиблого. Зараз лікарі та парамедики поліції борються за життя поранених. Декілька людей в тяжкому стані", — написав Клименко.

Очільник МВС додав, що поліцейські ціною власного здоров’я та життя залишаються з місцевим населенням навіть у найгарячіших точках.

Обстріл Запоріжжя

У четвер, 10 серпня, російські загарбники атакували Запоріжжя. Внаслідок обстрілу загинула одна людина. Спочатку повідомлялося, що внаслідок удару поранень зазнали дев'ятеро людей, проте число постраждалих зросло до 11, а згодом і до 16. Відомо, що серед постраждалих четверо дітей. На удар по Запоріжжю відреагував і президент Володимир Зеленський. Гарант висловив співчуття родині загиблого та всім постраждалим.

"Від удару російською ракетою по цивільній будівлі зайнялася пожежа. Станом на зараз відомо про одного загиблого. Мої співчуття. Є поранені. Всі служби на місцях. Працюють, рятують людей. Кожен наш воїн, який знищує окупантів, який іде вперед і веде за собою вперед, який звільняє нашу землю, наближає справедливість для України. Наближає відплату. Україна вистоїть. Російський терор неминуче програє", — зазначив очільник держави.

Нагадаємо, за даними Національної поліції України, окупанти вгатили по Запоріжжю ракетою "Іскандер-К". У результаті влучання сталось займання транспортних засобів, припаркованих поруч з епіцентром вибуху, пожежу оперативно ліквідували працівники ДСНС.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.08.2023 11:04