Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Окупанти вночі атакували Дніпро та область: в ОВА повідомили про наслідки

У ніч на 3 березня російські окупанти атакували Дніпропетровщину ракетами та дронами-камікадзе. Внаслідок ворожих ударів ніхто з людей не постраждав.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Посадовець наголосив, що на Дніпропетровщині була неспокійна ніч, але обійшлося без жертв.

За словами Лисака, після опівночі росіяни завдали ракетного удару по Дніпру. На місці атаки сталося займання, яке надзвичайники приборкали. 

Також чиновник повідомив, що на Нікополь агресор скерував дрон-камікадзе, а з артилерії гатив по Мирівській та Червоногригорівській громадах. В останній пошкоджено дачний будинок, інші території обстежуються.

Обстріли України 2 березня

За даними Генштабу, протягом 2 березня авіаційних ударів зазнали населені пункти Свеса Сумської області; Берестове Харківської області; Північне, Терни, Нью-Йорк, Георгіївка, Водяне, Урожайне, Богоявленка та Старомайорське Донецької області; Вербове, Мала Токмачка та Роботине Запорізької області.

Під артилерійським вогнем були понад 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Нагадаємо, що внаслідок атаки терористів на Одесу зруйновано дев'ятиповерхівку. Станом на 21:57 2 березня було відомо про вісьмох жертв, серед яких — двоє дітей. Місцева влада оголосила 3 березня Днем жалоби в Одесі та області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.03.2024 08:06