Фото: Кирило Буданов / скріншот

Окупанти взяли у полон одного зі спецпризначенців розвідки у Криму, — Буданов

Російські загарбники взяли у полон одного зі спецпризначенців Головного управління розвідки у тимчасово окупованому Криму. Це сталось під час проведення операції на півострові.

Про це повідомив очільник української розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю "Українській правді". За його словами, український військовослужбовець на момент захоплення у полон був поранений.

"Тоді між українськими та російськими військовими відбулось дві збройні сутички", — додав Буданов.

Нагадаємо, раніше Буданов поділився думками, чого варто очікувати в найближчій перспективі від бойових дій на цих ділянках фронту. Він запевнив, що Збройні сили України продовжують наступальну операцію на східному та південному фронті. Сили оборони намагаються повернути під свій контроль місто Бахмут, що на Донеччині.

Раніше на Бахмутському напрямку військові третьої штурмової бригади взяли в полон командира добровольчого батальйону російської армії "Алга". Майор з позивним "Ява" потрапив у полон під час штурму однієї з ворожих позицій. Він отримав поранення. Підлеглі, очевидно, йому не допомогли.

Також у кінці вересня бійці Першого та Другого батальйонів 12 бригади спеціального призначення Національної гвардії України "Азов" під час штурмів ворожих позицій взяли в полон чотирьох військовослужбовців російської армії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.10.2023 11:49