Обстріл Херсонщини 19 липня. Фото: Telegram Олександра Прокудіна

Окупанти з артилерії обстріляли селище на Херсонщині: двоє загиблих, серед поранених — медики (фото)

У п'ятницю, 19 липня, російські окупанти знову обстріляли Херсонську область. Цього разу під удар потрапило селище Білозерка. Внаслідок атаки є жертви та поранені.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Окупанти били по Білозерці з РСЗВ "Град", випустивши близько сорока снарядів. Через це пошкоджено з шість десятків цивільних будівель", — написав він у Telegram.

За його словами, станом на 12:00 відомо про двох загиблих та п'ятьох травмованих, серед яких — медики. Місцевий 43-річний чоловік отримав вибухові травми, контузію, уламкові поранення потилиці та стегна. Чоловік перебуває у лікарні.

обстріл Білозерки на Херсонщині 19 липня

"У власній квартирі через ударну хвилю постраждала 69-річна медпрацівниця. Вона дістала контузію, струс головного мозку та вибухову травму. Потерпілій на місці надали меддопомогу", — поінформував він.

Також поранено місцевих жителів віком 52 та 39 років. Вони дістали контузії та вибухові травми. Їм теж необхідну допомогу надали на місці.

обстріл Білозерки на Херсонщині 19 липня

Також під удар російського БпЛА потрапила 26-річна фельдшерка, яка допомагала потерпілим. Жінку госпіталізували з вибуховими травмами та контузією.

обстріл Білозерки на Херсонщині 19 липня

Усі фото: обстріл Білозерки на Херсонщині 19 липня. Джерело: Telegram-канал Олександра Прокудіна

Нагадаємо, 16 липня війська країни-агресорки у Херсонській області атакували з безпілотника ремонтну бригаду, котра лагодила газове обладнання в Антонівці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.07.2024 13:25