Фото: росЗМІ

Окупанти завели у Вовчанськ штурмові групи і намагаються покращити логістику, — ЗСУ

Війська країни-агресорки завели штурмові групи у Вовчанськ Харківської області. До того ж ворог намагається провести логістичне забезпечення свого особового складу.

Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання "Харків".

"У Вовчанську ворог завів штурмові групи зі складу 4-ї ДРШБР, намагається провести логістичне забезпечення о/с та покращити систему зв’язку", — йдеться у повідомленні.

За словами військових, в районі населеного пункту Тихе противник зосереджує зусилля на веденні повітряної розвідки, а також здійснює інженерно-фортифікаційне вдосконалення позицій.  

"Протягом минулої доби відбулося п'ять бойових зіткнень, в ході яких ворог завдав 32 удари дронами-камікадзе та здійснив 365 обстрілів наших позицій", — зазначили військові.

Від початку цієї доби тривають три бойові зіткнення: два в районі Вовчанська та одне поблизу Тихого.  Втрати ворога на цьому відтинку фронту за минулу добу склали 93 особи. Також знищено та пошкоджено 46 одиниць озброєння та військової техніки окупантів: 11 артилерійських систем, 12 автомобілів, три одиниці спецтехніки та 20 БпЛА.

Нагадаємо, раніше в ОТУ "Харків" заявляли, що у Вовчанську Харківської області війська країни-агресорки перегрупували штурмові загони. Таким чином рашисти готуються до штурмових дій у місті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.08.2024 13:20