Фото: російський паблік

Окупанти заявляють про обстріл пекарні в захопленому Лисичанську та загибель цивільних (відео)

У суботу, 3 лютого, російські загарбники заявили про обстріл пекарні в окупованому Росією Лисичанську Луганської області. Вони традиційно звинуватили в атаці Збройні сили України та повідомили про загибель мирних жителів.

Про це повідомив призначений Росією глава окупованої частини Луганської області Леонід Пасічник. За словами гауляйтера, українські військові нібито обстріляли пекарню, а під завалами можуть перебувати люди.

Своєю чергою міністерство надзвичайних ситуацій Росії заявило, що нібито "через обстріл ЗСУ" у Лисичанську сталося обвалення двоповерхової будівлі пекарні, внаслідок чого постраждали цивільні.

Пропагандистське "РИА Новости" о, що внаслідок удару по пекарні в Лисичанську загинули сім людей, 10 осіб отримали поранення, а під завалами можуть залишатися 23 людей. Згодом окупанти повідомили про 15 жертв.

Раніше повідомлялось, що 31 грудня у тимчасово окупованому Лисичанську на Луганщині пролунали вибухи. Попередньо, відбувся "приліт" по будівлі з російськими солдатами.

Нагадаємо, 1 січня українські військові ліквідували укриття окупантів на Донеччині. Рашисти базувалися в одному з вцілілих будинків у Мар'їнці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.02.2024 22:17