Фото: nta.ua / ілюстративне

Окупанти збили власний літак Су-25: подробиці від Повітряних сил

У неділю, 17 грудня, російські загарбники повідомили про збиття свого ж штурмовика Су-25. Ворожий літак потрапив під "дружній вогонь" окупаційних зенітників.

Про це повідомив командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук.

"Вечного полета, брат" — так пишуть у російських пабліках! Приєднуюсь! Можу впевнено сказати, що не українська ППО збила російський штурмовик Су-25! Це чіткі та злагоджені дії російських зенітників, за що їм дуже дякую від усього українського народу! Так тримати!" — написав військовий.

Олещук наголосив, що одним окупантом менше, і на один крок ближче до нашої перемоги.

"Мінус один Су-25 окупантів. Далі буде…" — додав командувач Повітряних сил.

Удари ЗСУ 17 грудня

Протягом 17 грудня авіація Сил оборони завдала ударів по району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та два удари по зенітно-ракетних комплексах противника. Також, силами та засобами протиповітряної оборони знищено сім ударних БпЛА типу Shahed-136/131. Підрозділи ракетних військ уразили чотири райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, артилерійський засіб та склад боєприпасів противника.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що 2 листопада військові Збройних сил України знищили черговий російський літак. Наші захисники "приземлили" ворожий штурмовик Су-25.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.12.2023 20:59