Фото: unn.com.ua

Окупанти збільшили кількість мобільних блокпостів у Бердянську: кого шукають рашисти

У тимчасово окупованому Бердянську, що на Запоріжжі, окупанти збільшили кількість мобільних блокпостів. Вони збільшили кількість груп, які здійснюють перевірки цивільних.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Окупанти намагаються посилювати поліцейсько-адміністративний режим на окупованій території Запорізької області. Вони збільшили кількість груп, які здійснюють перевірки цивільних", — наголошують у ЦНС.

Джерело повідомляє, що так звані мобільні блокпости, загони російських військових у 10-12 осіб, працюють у форматі спонтанних перевірок цивільного населення.

"Автомобіль з окупантами може зупинитися в будь-якій точці міста та влаштувати перевірку цивільним автівкам та мешканцям міста. Традиційно перевіряють мобільні телефони на наявність інформації, яку партизани передають Силам оборони", — додали у Центрі національного спротиву.

Нагадаємо, 1 травня, у селі Михайлівка Василівського району (Запорізька область) у повітря злетіла будівля, де зазвичай російські загарбники збирались щодня на свої наради. Свій штаб окупанти навмисно розташували навпроти школи, прикриваючись дітьми та мирним населенням.

Також у понеділок в окупованому Криму пролунало декілька вибухів. Рашисти повідомляють про атаку півострова безпілотниками.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.05.2023 20:15